Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego

Autorzy:
Zaleski, Stanisław Józef (1923-1991)
Tytuł pełny:
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Stanisław J. Zaleski
Rok wydania:
1985
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
8320406331
Opis fizyczny:
581, [3] s. : fot. rys., wykr. ; 25 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy częściach. - Indeks. - Rez., sum
Temat:
Mikrobiologia
Żywność
Surowce zwierzęce
Biologia
Gatunek / Forma:
Książki
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00967nam#a22002771i#4500
001 3222400048557
003 OLSZT 005
005 20240409200032.2
008 040320s1985####pl#||||g#||||||||#||pol#d
015 %a PB 5398/85
020 %a 8320406331
041 0 # %a pol
080 % %a 664+63:579
100 1 %a Zaleski, Stanisław Józef %d (1923-1991).
245 1 0 %a Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / %c Stanisław J. Zaleski.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1985.
300 %a 581, [3] s. : %b fot. rys., wykr. ; %c 25 cm.
380 %a Książki
504 %a Bibliogr. przy częściach. - Indeks. - Rez., sum.
650 9 %a Mikrobiologia
650 9 %a Żywność
650 9 %a Surowce zwierzęce
658 %a Biologia
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400048557 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-204-0633-1

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 117347
Sygnatura:
W 117347 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz