Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kuchnia białoruska

Autorzy:
Bolotnikova, Valentina Antonovna
Tytuł pełny:
Kuchnia białoruska / W. A. Bołotnikowa et al. ; tł. z ros. Halina Trafisz-Zalewska
Rok wydania:
1984
Wydawca:
Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne
ISBN:
8309008546
Opis fizyczny:
119, [1] s. ; 21 cm
Uwagi:
Oryg. : "Belorusskaja kuchnja" 1977
Temat:
Kuchnia białoruska
Gatunek / Forma:
Książki
Współtwórcy:
Zalewska-Trafisz, Halina. Tłumacz
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00872nam#a22002531i#4500
001 3222400101162
003 OLSZT 005
005 20240125113607.0
008 040320s1984####pl#||||g#||||||||#||pol#d
015 %a PB 1924/85
020 %a 8309008546
041 0 # %a pol %h rus
080 % %a 641.5.021
245 0 0 %a Kuchnia białoruska / %c W. A. Bołotnikowa et al. ; tł. z ros. Halina Trafisz-Zalewska.
260 %a Warszawa : %b Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, %c 1984.
300 %a 119, [1] s. ; %c 21 cm.
380 %a Książki
500 %a Oryg. : "Belorusskaja kuchnja" 1977.
650 9 %a Kuchnia białoruska
700 1 # %a Bolotnikova, Valentina Antonovna.
700 1 # %a Zalewska-Trafisz, Halina. %e Tłumacz
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400101162 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-09-00854-6

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 115336
Sygnatura:
W 115336 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz