Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

W kuchni : [jak zrobić samodzielnie coś pysznego]

Authors:
Wilkes, Angela
Full title:
W kuchni : [jak zrobić samodzielnie coś pysznego] / Angela Wilkes ; [z ang. przeł. Małgorzata Samborska]
Publication Year:
cop. 1991
Publisher:
Warszawa : "BGW", (druk. we Włoszech)
ISBN:
8385167218
Publication series:
Moja Pierwsza Książka
Physical description:
48 s. : il. kolor. ; 34 cm
Notes:
Oryg.: "My first cook book"
Subject:
Kucharstwo
Genere / Form:
Książki
Publikacje dla dzieci
Przepisy kulinarne
Co-authors:
Samborska, Małgorzata. Tłumacz
Books
library suggestion
LDR 01045nam#a22003011i#4500
001 3222400106895
003 OLSZT 005
005 20240125113614.6
008 040320s1991####pl#||||g#||||||||#||pol#d
015 %a PB 11429/91
020 %a 8385167218
041 0 # %a pol %h eng
080 % %a 641.5.021(02.025.2)(02.053.2)
100 1 %a Wilkes, Angela.
245 1 0 %a W kuchni : %b [jak zrobić samodzielnie coś pysznego] / %c Angela Wilkes ; [z ang. przeł. Małgorzata Samborska].
260 %a Warszawa : %b "BGW", %c cop. 1991 %e (druk. we Włoszech).
300 %a 48 s. : %b il. kolor. ; %c 34 cm.
380 %a Książki
490 1 %a Moja Pierwsza Książka
500 %a Oryg.: "My first cook book".
650 9 %a Kucharstwo
655 9 %a Publikacje dla dzieci
655 9 %a Przepisy kulinarne
700 1 # %a Samborska, Małgorzata. %e Tłumacz
830 0 %a Moja Pierwsza Książka
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400106895 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-85167-21-8

Loanable items

Inventory number:
KG 136115
Call number:
ZS 136115 Zbiory Specjalne
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Shelving location:
Lokalizacja
Available

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form