- Autorzy:
- Arens-Azevêdo, Ulrike
- Tytuł pełny:
- Technologia gastronomiczna. Cz. 1 / [aut.] Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł. Agata Futyma, Robert Kwiatkowski, Iwona Tawska]
- Rok wydania:
- 1998
- Wydawca:
- Warszawa : Rea ; Bad Homburg vor der Höhe : Gehlen
- ISBN:
- 8371410700
- Opis fizyczny:
- 166, [2] s. : fot. kolor., rys. ; 25 cm
- Uwagi:
- Tyt. oryg.: "Kochen und Backen" 1996
Dla tech. gastronomicznego i hotelarskiego oraz zsz - Temat:
- Kucharstwo
Technologia żywności
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
Edukacja i pedagogika - Gatunek / Forma:
- Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik - Współtwórcy:
- Futyma, Agata. Tłumacz
Kwiatkowski, Robert. Tłumacz
Tawska, Iwona. Tłumacz - Książka