- Autorzy:
- Arens-Azevêdo, Ulrike
- Tytuł pełny:
- Technologia gastronomiczna. Cz. 2 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł. Magdalena Chorąży, Robert Kwiatkowski, Iwona Tawska]
- Rok wydania:
- 1998
- Wydawca:
- Warszawa : Rea ; Bad Homburg vor der Höhe : Gehlen
- ISBN:
- 8371411189
- Opis fizyczny:
- 160 s. : fot. kolor., rys. ; 25 cm
- Temat:
- Kucharstwo
Technologia żywności
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
Edukacja i pedagogika - Gatunek / Forma:
- Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik - Współtwórcy:
- Chorąży, Magdalena. Tłumacz
Kwiatkowski, Robert. Tłumacz
Tawska, Iwona. Tłumacz - Książka