Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia piekarstwa : podręcznik dla technikum

Autorzy:
Ambroziak, Zygmunt
Tytuł pełny:
Technologia piekarstwa : podręcznik dla technikum / Zygmunt Ambroziak
Rok wydania:
1988
Wydawca:
Warszawa
Temat:
Piekarstwo
Edukacja i pedagogika
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00763nam#a22002171i#4500
001 3222400203360
003 OLSZT 005
005 20240608201057.0
008 070625s1988####pl#||||g#||||||||#||pol#d
040 %a OLSZT 005 %c OLSZT 005 %e PNN
100 1 %a Ambroziak, Zygmunt.
245 1 0 %a Technologia piekarstwa : %b podręcznik dla technikum / %c Zygmunt Ambroziak.
260 %a Warszawa, %c 1988.
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %a Szkoły zawodowe
650 9 %a Piekarstwo
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400203360 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
S 5444
Sygnatura:
W S-5444 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz