- Autorzy:
- Bożyk, Zbigniew
Rudzki, Wiesław ( -2004) - Tytuł pełny:
- Metody statystyczne w badaniu jakości produktów żywnościowych i chemicznych / Zbigniew Bożyk, Wiesław Rudzki
- Rok wydania:
- 1977
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
- Opis fizyczny:
- 377, [3] s. : tab., wykr. ; 24 cm
- Wydanie:
- Wyd. 2 zm
- Uwagi:
- Wyd. poprz. pt.: Zarys metod statystycznych stosowanych przy badaniu jakości produktów żywnościowych
Bibliogr - Temat:
- Przemysł
Statystyka matematyczna
Zastosowanie i wykorzystanie
Jakość produktu
Kontrola jakości
Chemikalia i wyroby chemiczne
Kontrola
Żywność
Inżynieria i technika
Matematyka
Zarządzanie i marketing
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo - Gatunek / Forma:
- Książki
- Książka