Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia w towaroznawstwie żywności

Tytuł pełny:
Mikrobiologia w towaroznawstwie żywności / pod. red. Łucji Łaniewskiej-Trokenheim
Rok wydania:
cop.2007
Wydawca:
Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
ISBN:
9788372995261
Opis fizyczny:
100 s. : rys., tab. ; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr
Temat:
Mikrobiologia
Żywność
Biologia
Gatunek / Forma:
Książki
Podręczniki akademickie
Współtwórcy:
Łaniewska-Trokenheim, Łucja. Redaktor
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00982nam#a2200277#i#4500
001 3222400228262
003 OLSZT 005
005 20240409200032.2
008 080128s2007####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788372995261
040 %a OLSZT 005 %c OLSZT 005 %e PNN
041 0 # %a pol
080 % %a 579.2:579.67:663.1](075.8)
245 0 0 %a Mikrobiologia w towaroznawstwie żywności / %c pod. red. Łucji Łaniewskiej-Trokenheim.
260 %a Olsztyn : %b Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, %c cop.2007.
300 %a 100 s. : %b rys., tab. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Mikrobiologia
650 9 %a Żywność
655 9 %a Podręczniki akademickie
658 %a Biologia
700 1 # %a Łaniewska-Trokenheim, Łucja. %e Redaktor
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400228262 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7299-526-1

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 166745
Sygnatura:
W 166745 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz