Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa

Tytuł pełny:
Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa / red. Edyta Borys i Krzysztof Lendzion
Rok wydania:
2012
Wydawca:
Olsztyn : Avalon
ISBN:
9788393148943
Opis fizyczny:
259 s. : il. (gł. kolor.) ; 22 cm + 1 dysk optyczny (CD-ROM)
Uwagi:
Bibliogr. przy niektórych rozdz
Publ. współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Temat:
Projekt "Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa"
Gastronomia
Nauczanie
Hotelarstwo
Doskonalenie zawodowe
Nauczyciele zawodu
Edukacja i pedagogika
Gospodarka, ekonomia, finanse
Gatunek / Forma:
Książki
Scenariusz zajęć
Współtwórcy:
Borys, Edyta. Redaktor
Lendzion, Krzysztof. Redaktor
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01816nam#a2200361#i#4500
001 3222400277737
003 OLSZT 005
005 20240215200230.8
008 120905s2012####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788393148943
040 %a WA N %c WA N
080 % %a 37.016:64
245 0 0 %a Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa / %c red. Edyta Borys i Krzysztof Lendzion.
260 %a Olsztyn : %b Avalon, %c 2012.
300 %a 259 s. : %b il. (gł. kolor.) ; %c 22 cm + %e 1 dysk optyczny (CD-ROM).
380 %a Książki
504 %a Bibliogr. przy niektórych rozdz.
520 4 %a Zawiera opis projektu, którego celem było stworzenie skutecznego programu doskonalenia zawodowego nauczycieli przedmiotów zawodowych w zawodach kucharz, kelner oraz pokrewnych, a następnie zrealizowanie tego programu podczas dwutygodniowych praktyk zagranicznych w kraju europejskim z dobrze rozwiniętą branżą hotelarsko-gastronomiczną.
536 %a Publ. współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
650 9 %a Projekt "Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa"
650 9 %a Gastronomia
650 9 %a Nauczanie
650 9 %a Hotelarstwo
650 9 %a Doskonalenie zawodowe
650 9 %a Nauczyciele zawodu
655 9 %a Scenariusz zajęć
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
700 1 # %a Borys, Edyta. %e Redaktor
700 1 # %a Lendzion, Krzysztof. %e Redaktor
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400277737 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-931489-4-3

Zawiera opis projektu, którego celem było stworzenie skutecznego programu doskonalenia zawodowego nauczycieli przedmiotów zawodowych w zawodach kucharz, kelner oraz pokrewnych, a następnie zrealizowanie tego programu podczas dwutygodniowych praktyk zagranicznych w kraju europejskim z dobrze rozwiniętą branżą hotelarsko-gastronomiczną.

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 172888
Sygnatura:
W 172888 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz