Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Autorzy:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł pełny:
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.]
Rok wydania:
1999
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
8320424569
Seria:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Opis fizyczny:
383, [1] s. : il. ; 25 cm
Wydanie:
Wyd. 2
Uwagi:
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych
Temat:
Żywność wygodna
Żywność prozdrowotna
Edukacja i pedagogika
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje naukowe
Podręcznik
Współtwórcy:
Świderski, Franciszek (1940- ). Redaktor
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01706nam#a2200373#i#4500
001 3222400277835
003 OLSZT 005
005 20240608202326.3
008 130206s1999####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8320424569
040 %a WA N %c WA N
041 0 # %a pol
245 0 0 %a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa / %c pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
250 %a Wyd. 2.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300 %a 383, [1] s. : %b il. ; %c 25 cm.
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje naukowe
385 %a Szkoły wyższe
490 1 %a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500 %a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521 %a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650 9 %a Żywność wygodna
650 9 %a Żywność prozdrowotna
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
700 1 # %a Świderski, Franciszek %d (1940- ). %e Redaktor
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
830 0 %a Podręczniki Akademickie. %p Przemysł Spożywczy
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400277835 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-204-2456-9

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 173563
Sygnatura:
W 173563 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz