Інформація

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Назва предмета:

Kulisy kulinarnej akademii

Автори:
Brzeziński, Marek
Повна назва:
Kulisy kulinarnej akademii / Marek Brzeziński
Дата публікації:
cop. 2012
Видавець:
Gliwice : Wydawnictwo Helion
ISBN:
9788324637942
Серія:
Editio
Фізичний опис:
351 s. ; 21 cm
Тема:
Brzeziński, Marek (dziennikarz)
Cordon bleu (Paryż)
Gastronomia - szkolnictwo - Francja - 21 w.
Kuchnia francuska
Paryż (Francja) - szkolnictwo i oświata - 21 w.
Жанр / Форма:
Książki
Pamiętniki polskie - 21 w.
Співавтори:
Grupa Wydawnicza Helion. Wydawca
Книга
пропозиція бібліотеки
LDR 01810cam#a2200337#i#4500
001 3222800826717
003 OLSZT 005
005 20240125114206.6
008 170728s2012####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788324637942
035 %a xx002707625
035 %a (NUKAT)vtls002707625
040 %a WR O/AK %c WR O/AK %d WR O/dja %d WR O/AKs %e PNN %d OLSZT 005
100 1 %a Brzeziński, Marek.
245 1 0 %a Kulisy kulinarnej akademii / %c Marek Brzeziński.
260 # %a Gliwice : %b Wydawnictwo Helion, %c cop. 2012.
300 %a 351 s. ; %c 21 cm.
380 %a Książki
490 1 %a Editio
520 8 %a Le Cordon Bleu to jedna z najważniejszych światowych świątyń gotowania - założona w 1895 roku, obecna w piętnastu krajach świata, kształcąca 18 tysięcy studentów rocznie. Dla Marka Brzezińskiego stała się szkołą francuskiego życia kulinarnego oraz inspiracją do podróży przez smaki i smaczki Francji. Dziś autor dzieli się z Czytelnikami opisem swej paryskiej przygody, zapraszając do wspólnego zwiedzania stolicy Francji widzianej z perspektywy ucznia najsławniejszej szkoły kulinarnej.<br>[tekst z okładki]
600 1 9 %a Brzeziński, Marek %c (dziennikarz)
610 2 9 %a Cordon bleu (Paryż)
650 9 %a Gastronomia %x szkolnictwo %z Francja %y 21 w.
650 9 %a Kuchnia francuska
651 9 %a Paryż (Francja) %x szkolnictwo i oświata %y 21 w.
655 9 %a Pamiętniki polskie %y 21 w.
710 2 # %a Grupa Wydawnicza Helion. %4 pbl
830 0 %a Editio - Helion
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222800826717 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-246-3794-2

Le Cordon Bleu to jedna z najważniejszych światowych świątyń gotowania - założona w 1895 roku, obecna w piętnastu krajach świata, kształcąca 18 tysięcy studentów rocznie. Dla Marka Brzezińskiego stała się szkołą francuskiego życia kulinarnego oraz inspiracją do podróży przez smaki i smaczki Francji. Dziś autor dzieli się z Czytelnikami opisem swej paryskiej przygody, zapraszając do wspólnego zwiedzania stolicy Francji widzianej z perspektywy ucznia najsławniejszej szkoły kulinarnej.
[tekst z okładki]

Документи для позики

Nr inwentarza-1-322:
KG 179688
Sygnatura-1-322:
W 179688 Wypożyczalnia
Stan fizyczny-1-322:
nowa
Obsługiwane agendy-1-322:
Перегляньте список
Lokalizacja-1-322:
Lokalizacja
Dostępny

Надіслати думку

Ваш відгук дуже важливий для нас і може бути надзвичайно корисним, щоб показати нам, де ми можемо покращити. Ми були б дуже вдячні, якби ви витратили кілька хвилин, щоб заповнити цю коротку форму.

Формуляр