- Tytuł:
-
Effect of glycerol on the properties of coconut oil cake reinforced poly(lactic acid)
Wpływ glicerolu na właściwości poli(kwasu mlekowego) wzmocnionego makuchami z oleju kokosowego - Autorzy:
-
Raj, Sachin Sumathy
Chellapandian, Thiruvasagam
Nanjappan, Balakrishnan - Data publikacji:
- 2022
- Wydawca:
- Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Chemii Przemysłowej
- Tematy:
-
poly(lactic acid)
copra
glycerol
mechanical properties
thermal properties
noise damping properties
poli(kwas mlekowy)
makuchy oleju kokosowego
glicerol
właściwości mechaniczne
właściwości termiczne
właściwości tłumiące hałas - Źródło:
-
Polimery; 2022, 67, 2; 61--66
0032-2725 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł