- Tytuł:
-
Odwadnianie osmotyczne jabłek w koncentracie soku z aronii
Osmotic dehydration of apple in chokeberry juice concentrate - Autorzy:
-
Czajkowska, K.
Kowalska, H.
Cichowska, J.
Wojnowski, M. - Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
odwadnianie osmotyczne
jabłka
koncentrat soku z aronii
wymiana masy
osmotic dehydration
apple
chokeberry juice concentrate
mass transfer - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2016, 2; 5-11
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł