- Tytuł:
-
Zastosowanie różnicowej kalorymetrii skaningowej w analizie żywności
Use differential scanning calorimetry in food analysis - Autorzy:
-
Żontała, K.
Łopacka, J.
Lipińska, A.
Sakowska, A. - Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
analiza termiczna
właściwości cieplne
żywność
różnicowa kalorymetria skaningowa
DSC
thermal analysis
thermal properties
food
differential scanning calorimetry (DSC) - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2015, 1; 113-117
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł