- Tytuł:
-
Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiu grzebiącego. Praca przeglądowa
Factors affecting the quality of gallinaceous poultry meat. A review. - Autorzy:
- Orkusz, A.
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
- Tematy:
-
drob grzebiacy
mieso drobiowe
jakosc miesa
bezpieczenstwo zdrowotne
wartosc odzywcza
cechy sensoryczne
wlasciwosci funkcjonalne
mieso indycze
mieso kurze
sklad chemiczny
zawartosc aminokwasow - Źródło:
-
Nauki Inżynierskie i Technologie; 2015, 1(16)
2449-9773
2080-5985 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł