- Tytuł:
-
Skład kwasów tłuszczowych – z uwzględnieniem izomerów trans – w wybranych ciastach
Composition of fatty acids including the content of trans isomers in some selected cakes - Autorzy:
-
Paszczyk, B.
Borejszo, Z.
Szewczyk, A. - Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
ciasta
kwasy tluszczowe
sklad kwasow tluszczowych
izomery trans
zawartosc tluszczu
analiza zywnosci
oznaczanie
metody analizy - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2009, 16, 2
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł