- Tytuł:
-
Wplyw ekstruzji na zawartosc polifenoli i aktywnosc przeciwutleniajaca nasion fasoli zwyczajnej [Phaseolus vulgaris L.]
Influence of extrusion on phenolics content and antioxidant activity of bean [Phaseolus vulgaris L.] - Autorzy:
-
Korus, J
Gumul, D
Gibinski, M - Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
ekstruzja
nasiona
Phaseolus vulgaris
polifenole
aktywnosc przeciwutleniajaca
zawartosc polifenoli
fasola zwykla - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 2; 102-111
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł