- Tytuł:
-
Wplyw rozdrobnienia miesa wolowego na dokladnosc szacowania zawartosci tluszczu metoda komputerowej analizy obrazu
Effect of beef grinding on the accuracy of estimating fat content with the use of video image analysis - Autorzy:
-
Chmiel, M
Dasiewicz, K.
Slowinski, M. - Data publikacji:
- 2010
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
mieso wolowe
tluszcze zwierzece
zawartosc tluszczu
oznaczanie
komputerowa analiza obrazu
dokladnosc obliczen
stopien rozdrobnienia
metody analizy - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2010, 17, 5; 159-166
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł