- Tytuł:
-
Quantitative assesment of menus from nursing home
Ocena ilościowa jadłospisów realizowanych w domu pomocy społecznej - Autorzy:
-
Zołoteńka-Synowiec, Marzena
Malczyk, Ewa
Całyniuk, Beata
Misiarz, Marta
Zgraja, Aleksandra - Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Uniwersytet Opolski. Instytut Nauk o Zdrowiu
- Tematy:
-
elderly people
nutrition
nutrients
quantitative evaluation of menus
osoby w wieku podeszłym
odżywianie
składniki pokarmowe
ocena ilościowa jadłospisów - Źródło:
-
Medical Science Pulse; 2017, 11, 4
2544-1558
2544-1620 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł