Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Materiałoznawstwo.Cz. 2,Obróbka cieplna metali

Autorzy:
Pieprznik, Stefan (1917-2001)
Tytuł pełny:
Materiałoznawstwo.Cz. 2,Obróbka cieplna metali / Stefan Pieprznik
Rok wydania:
1980
Wydawca:
Olsztyn : Dział Wydawnictw ART
Seria:
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
Opis fizyczny:
244 s. : il. wykr. ; 24 cm
Temat:
Metale - obróbka cieplna
Edukacja i pedagogika
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje naukowe
Podręcznik
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01060nam#a22002891i#4500
001 3222400011900
003 OLSZT 005
005 20240608202447.3
008 040320s1980####pl#||||g#||||||||#||pol#d
015 %a PB 8715/80
041 0 # %a pol
080 % %a 621.78(075.8)
100 1 %a Pieprznik, Stefan %d (1917-2001).
245 1 0 %a Materiałoznawstwo.Cz. 2,Obróbka cieplna metali / %c Stefan Pieprznik.
260 %a Olsztyn : %b Dział Wydawnictw ART, %c 1980.
300 %a 244 s. : %b il. wykr. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje naukowe
385 %a Szkoły wyższe
490 1 %a Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
650 9 %a Metale %x obróbka cieplna
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
830 0 %a Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400011900 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 100882
Sygnatura:
W 100882 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz