- Autorzy:
- Obrębska, Aleksandra
Tarnowska, Krystyna - Tytuł pełny:
- Konspekty lekcji z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem : warzywa i ziemniaki / Aleksandra Obrębska, Krystyna Tarnowska
- Rok wydania:
- 1981
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, (Gdań : ZG)
- ISBN:
- 8302012009
- Seria:
- Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego. Małe Formy Metodyczne
- Opis fizyczny:
- 79,[1] s. : il. tab. wykr. ; 18 cm
- Uwagi:
- Bibliogr.s.79
- Temat:
- Nauczanie
Technologia żywności
Ziemniaki
Towaroznawstwo
Warzywa
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse - Gatunek / Forma:
- Książki
- Współtwórcy:
- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. pbl
- Książka