Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Leksykon sztuki kulinarnej

Autorzy:
Halbański, Maciej Erwin (1912-1981)
Tytuł pełny:
Leksykon sztuki kulinarnej / Maciej E. Halbański
Rok wydania:
1983
Wydawca:
Warszawa : "Watra"
ISBN:
8322501064
Opis fizyczny:
218, [6] s., VIII s. tabl. kolor. : rys. ; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr
Temat:
Kucharstwo
Żywność
Gatunek / Forma:
Książki
Encyklopedia
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00814nam#a22002651i#4500
001 3222400120477
003 OLSZT 005
005 20240125113633.3
008 040320s1983####pl#||||g#||||||||#||pol#d
015 %a PB 4858/83
020 %a 8322501064
041 0 # %a pol
080 % %a 641.5+664](03)
100 1 %a Halbański, Maciej Erwin %d (1912-1981).
245 1 0 %a Leksykon sztuki kulinarnej / %c Maciej E. Halbański.
260 %a Warszawa : %b "Watra", %c 1983.
300 %a 218, [6] s., VIII s. tabl. kolor. : %b rys. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Kucharstwo
650 9 %a Żywność
655 9 %a Encyklopedia
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400120477 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-225-0106-4

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
KG 109826
Sygnatura:
P 64(03) Informatorium. Czytelnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz