Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia tłuszczów jadalnych

Autorzy:
Niewiadomski, Henryk (1905-1992)
Tytuł pełny:
Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
8320400295
Opis fizyczny:
461, [3] s. : il., tab., wykr. ; 25 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks
Temat:
Technologia chemiczna
Tłuszcze jadalne
Edukacja i pedagogika
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje naukowe
Podręcznik
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01137nam#a22003251i#4500
001 3222400163015
003 OLSZT 005
005 20240608201803.3
008 061116s1979####pl#||||g#||||||||#||pol#d
015 %a PB 3438/79
020 %a 8320400295
040 %a WA N %c WA N %e PNN
041 0 # %a pol
080 % %a 664.3
100 1 %a Niewiadomski, Henryk %d (1905-1992).
245 1 0 %a Technologia tłuszczów jadalnych / %c Henryk Niewiadomski.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1979.
300 %a 461, [3] s. : %b il., tab., wykr. ; %c 25 cm.
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje naukowe
385 %a Szkoły wyższe
504 %a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
650 9 %a Technologia chemiczna
650 9 %a Tłuszcze jadalne
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222400163015 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-204-0029-5

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 94897
Sygnatura:
W 94897 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz