- Tytuł pełny:
- Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.]
- Rok wydania:
- 1997
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
- ISBN:
- 832042187X
- Opis fizyczny:
- 535, [1] s. : il. ; 24 cm
- Wydanie:
- Wyd. 3 zm
- Uwagi:
- Bibliogr. przy rozdz. - Indeks
Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych - Temat:
- Kucharstwo
Żywność - technologia
Edukacja i pedagogika - Gatunek / Forma:
- Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje naukowe
Podręcznik - Współtwórcy:
- Zalewski, Stanisław (1936-2000). Redaktor
- Książka