Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Tytuł pełny:
Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych / red. Hanna Szymanderska, Krzysztof Lendzion
Rok wydania:
2014
Wydawca:
Olsztyn : Instytut Badań i Edukacji
ISBN:
9788394026707
Opis fizyczny:
256 s. : il. kolor. ; 22 cm
Uwagi:
Projekt Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych zrealizowany został przez Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
U góry s. tyt.: Kapitał Ludzki. Narodowa Strategia Spójności, Unia Europejska. Europejski Fundusz Społeczny
Publ. współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Temat:
Kuchnia polska
Kucharstwo
Nauczanie
Produkt regionalny
Doskonalenie zawodowe
Nauczyciele zawodu
Polska
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse
Gatunek / Forma:
Książki
Przepisy kulinarne
Współtwórcy:
Szymanderska, Hanna (1944-2014). Redaktor
Lendzion, Krzysztof. Redaktor
Instytut Badań i Edukacji (Olsztyn). Wydawca
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02401cam#a2200421#i#4500
001 3222600600944
003 OLSZT 005
005 20240215200231.2
008 150112s2014####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788394026707
035 %a xx003286725
035 %a (NUKAT)vtls003286725
040 %a OLSZT 003/BK %c OLSZT 003/BKs %d OLSZT 003/DK %e PNN %d OLSZT 005
245 0 0 %a Kucharz doskonały : %b dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych / %c red. Hanna Szymanderska, Krzysztof Lendzion.
260 # %a Olsztyn : %b Instytut Badań i Edukacji, %c 2014.
300 %a 256 s. : %b il. kolor. ; %c 22 cm.
380 %a Książki
500 %a Projekt Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych zrealizowany został przez Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego.
500 %a U góry s. tyt.: Kapitał Ludzki. Narodowa Strategia Spójności, Unia Europejska. Europejski Fundusz Społeczny.
520 8 %a Publikacja stanowi podsumowanie działań realizowanych w ciągu dwóch lat trwania projektu w tym m.in. zawiera opis i program praktyk organizowanych dla nauczycieli, zarys historii kuchni polskiej, przepisy kuilinarne, przegląd roślin przyprawowych.
536 %a Publ. współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
650 9 %a Kuchnia polska
650 9 %a Kucharstwo
650 9 %a Nauczanie
650 9 %a Produkt regionalny
650 9 %a Doskonalenie zawodowe
650 9 %a Nauczyciele zawodu
651 9 %a Polska
655 9 %a Przepisy kulinarne
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
700 1 # %a Szymanderska, Hanna %d (1944-2014). %e Redaktor
700 1 # %a Lendzion, Krzysztof. %e Redaktor
710 2 # %a Instytut Badań i Edukacji (Olsztyn). %4 pbl
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222600600944 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-940267-0-7

Publikacja stanowi podsumowanie działań realizowanych w ciągu dwóch lat trwania projektu w tym m.in. zawiera opis i program praktyk organizowanych dla nauczycieli, zarys historii kuchni polskiej, przepisy kuilinarne, przegląd roślin przyprawowych.

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 176264
Sygnatura:
W 176264 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz