- Tytuł pełny:
- Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych / red. Hanna Szymanderska, Krzysztof Lendzion
- Rok wydania:
- 2014
- Wydawca:
- Olsztyn : Instytut Badań i Edukacji
- ISBN:
- 9788394026707
- Opis fizyczny:
- 256 s. : il. kolor. ; 22 cm
- Uwagi:
- Projekt Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych zrealizowany został przez Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
U góry s. tyt.: Kapitał Ludzki. Narodowa Strategia Spójności, Unia Europejska. Europejski Fundusz Społeczny
Publ. współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - Temat:
- Kuchnia polska
Kucharstwo
Nauczanie
Produkt regionalny
Doskonalenie zawodowe
Nauczyciele zawodu
Polska
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse - Gatunek / Forma:
- Książki
Przepisy kulinarne - Współtwórcy:
- Szymanderska, Hanna (1944-2014). Redaktor
Lendzion, Krzysztof. Redaktor
Instytut Badań i Edukacji (Olsztyn). Wydawca - Książka