Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Produkt i promocja w koncepcji marketingowej

Authors:
Kozłowski, Wojciech (ekonomika rolnictwa)
Full title:
Produkt i promocja w koncepcji marketingowej / Wojciech Kozłowski [et al.]
Publication Year:
cop. 2014
Publisher:
Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
ISBN:
9788372998705
Physical description:
165 s. : il. ; 24 cm
Notes:
Bibliogr. s. 159-165
Subject:
Promocja handlowa
Marketing
Nowy produkt
Zarządzanie i marketing
Genere / Form:
Książki
Co-authors:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo. Wydawca
Books
library suggestion
LDR 01293cam#a2200289#i#4500
001 3222600601429
003 OLSZT 005
005 20240125114115.0
008 150115s2014####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788372998705
035 %a xx003324145
035 %a (NUKAT)vtls003324145
040 %a OLSZT 003/ISO %c OLSZT 003/ISOs %d OLSZT 003/DK %e PNN %d OLSZT 005 %d OLSZT 005 %d OLSZT 005
245 0 0 %a Produkt i promocja w koncepcji marketingowej / %c Wojciech Kozłowski [et al.].
260 # %a Olsztyn : %b Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, %c cop. 2014.
300 %a 165 s. : %b il. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
504 %a Bibliogr. s. 159-165.
650 9 %a Promocja handlowa
650 9 %a Marketing
650 9 %a Nowy produkt
658 %a Zarządzanie i marketing
700 1 # %a Kozłowski, Wojciech %c (ekonomika rolnictwa).
710 2 # %a Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222600601429 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7299-870-5

Loanable items

Inventory number:
KG 176213
Call number:
W 176213 Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Shelving location:
Lokalizacja
Available

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form