Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Patissier & Chocolatier - mistrzowie nauczycielom zawodu

Autorzy:
T. Deker Patissier & Chocolatier
Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Tytuł pełny:
Patissier & Chocolatier - mistrzowie nauczycielom zawodu / red. Tomasz Deker, Karol Kakowski ; [T. Deker Patissier & Chocolatier s.c. ; Stowarzyszenie Kucharzy Polskich]
Rok wydania:
2015
Wydawca:
Sopot : T. Deker Patissier & Chocolatier ; Gdynia : Proma Lech i Kiełbasińscy
ISBN:
9788394138301
Opis fizyczny:
256 s. : il. kolor. ; 22 cm
Uwagi:
Publikacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskirgo Funduszu Społecznego "Człowiek - najlepsza inwestycja"
Temat:
Ciasta
Desery
Czekolada
Cukiernictwo
Nauczanie
Doskonalenie zawodowe
Nauczyciele zawodu
Edukacja i pedagogika
Gospodarka, ekonomia, finanse
Gatunek / Forma:
Książki
Przepisy kulinarne
Współtwórcy:
Deker, Tomasz. Redaktor
Kakowski, Karol. Redaktor
Proma Lech i Kiełbasińscy (Gdynia). Wydawca
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02261cam#a2200409#i#4500
001 3222600677045
003 OLSZT 005
005 20240215200231.3
008 150415s2015####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788394138301
035 %a xx003401911
035 %a (NUKAT)vtls003401911
040 %a GD 101/BS %c GD 101/ML %e PNN %d OLSZT 005 %d OLSZT 005 %d OLSZT 005
245 0 0 %a Patissier & Chocolatier - mistrzowie nauczycielom zawodu / %c red. Tomasz Deker, Karol Kakowski ; [T. Deker Patissier & Chocolatier s.c. ; Stowarzyszenie Kucharzy Polskich].
260 # %a Sopot : %b T. Deker Patissier & Chocolatier ; %a Gdynia : %b Proma Lech i Kiełbasińscy, %c 2015.
300 %a 256 s. : %b il. kolor. ; %c 22 cm.
380 %a Książki
500 %a Publikacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskirgo Funduszu Społecznego "Człowiek - najlepsza inwestycja".
520 8 %a Publikacja stanowi podsumowanie działań realizowanych w projekcie, którego głównym celem było wypracowanie w ścisłej współpracy z przedsiębiorcami i szkołami zawodowymi nowego podejścia do nauczania praktycznego w branży cukierniczej oraz podniesienie kwalifikacji nauczycielek i nauczycieli przedmiotów zawodowych. Okres realizacji obejmował 4 lata - 2012-2015.
650 9 %a Ciasta
650 9 %a Desery
650 9 %a Czekolada
650 9 %a Cukiernictwo
650 9 %a Nauczanie
650 9 %a Doskonalenie zawodowe
650 9 %a Nauczyciele zawodu
655 9 %a Przepisy kulinarne
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
700 1 # %a Deker, Tomasz. %e Redaktor
700 1 # %a Kakowski, Karol. %e Redaktor
710 2 # %a T. Deker Patissier & Chocolatier.
710 2 # %a Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.
710 2 # %a Proma Lech i Kiełbasińscy (Gdynia). %4 pbl
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222600677045 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-941383-0-1

Publikacja stanowi podsumowanie działań realizowanych w projekcie, którego głównym celem było wypracowanie w ścisłej współpracy z przedsiębiorcami i szkołami zawodowymi nowego podejścia do nauczania praktycznego w branży cukierniczej oraz podniesienie kwalifikacji nauczycielek i nauczycieli przedmiotów zawodowych. Okres realizacji obejmował 4 lata - 2012-2015.

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 176679
Sygnatura:
W 176679 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz