Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Głód i apetyt

Authors:
Blundell, John E. (1942- )
Hill, Andrew J
Full title:
Głód i apetyt / John E. Blundell, Andrew J. Hill
Publication Year:
1999
Search in:
Emocje i motywacja, s. 41-60
Notes:
Bibliogr
Subject:
Głód
Zaburzenia odżywiania
Motywacja
Odżywianie
Psychologia
Genere / Form:
Artykuły
13. Praca. Artykuł
library suggestion
LDR 01363caa#a2200277#i#4500
001 3222600713344
003 OLSZT 005
005 20240125114128.7
008 151029s1999####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a OLSZT 005 %c OLSZT 005 %e PNN %d OLSZT 005
041 1 # %a pol %h eng
100 1 %a Blundell, John E. %d (1942- ).
245 1 0 %a Głód i apetyt / %c John E. Blundell, Andrew J. Hill.
260 # %c 1999.
380 %a Artykuły
504 %a Bibliogr.
520 8 %a <br>- Interakcje fizjologiczne i środowiskowe<br> - Apetyt a regulacja wagi ciała<br>- Apetyt jako produkt systemu psychobiologicznego<br>- Rozpoznawanie głodu<br>- Głód i kaskada sytości<br>- Głód uwarunkowany<br>- Czy jedzenie jest spowodowane głodem<br>- Odżywianie, apetyt i kaskada sytości<br>- Motywacja: norma i zaburzenia
650 9 %a Głód
650 9 %a Zaburzenia odżywiania
650 9 %a Motywacja
650 9 %a Odżywianie
658 %a Psychologia
700 1 # %a Hill, Andrew J.
773 0 # %i // W: %t Emocje i motywacja, %g s. 41-60 %w zz2005963527 %w (NUKAT)vtls000435927 %z ISBN 8371506961
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222600713344 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC


- Interakcje fizjologiczne i środowiskowe
- Apetyt a regulacja wagi ciała
- Apetyt jako produkt systemu psychobiologicznego
- Rozpoznawanie głodu
- Głód i kaskada sytości
- Głód uwarunkowany
- Czy jedzenie jest spowodowane głodem
- Odżywianie, apetyt i kaskada sytości
- Motywacja: norma i zaburzenia

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form