Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przedsiębiorstwo jako szkoła : wartość praktyk z perspektywy doskonalących się nauczycielek/nauczycieli

Autorzy:
Borys, Edyta
Tytuł pełny:
Przedsiębiorstwo jako szkoła : wartość praktyk z perspektywy doskonalących się nauczycielek/nauczycieli / Edyta Borys
Rok wydania:
2014
Szukaj w:
Sytuacje i przestrzenie edukacyjne, s. 61-80
Uwagi:
Bibliogr
Temat:
Doskonalenie zawodowe
Nauczyciele zawodu
Edukacja i pedagogika
Gatunek / Forma:
Artykuły
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01594caa#a2200253#i#4500
001 3222700751718
003 OLSZT 005
005 20240215200231.2
008 160418s2014####pl#||||g#####|||###|pol#d
035 %a (OCoLC)909194729
035 %a b37130730
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d OLSZT 005
100 1 %a Borys, Edyta.
245 1 0 %a Przedsiębiorstwo jako szkoła : %b wartość praktyk z perspektywy doskonalących się nauczycielek/nauczycieli / %c Edyta Borys.
260 # %c 2014.
380 %a Artykuły
504 %a Bibliogr.
520 8 %a Artykuł dotyczy wsparcia oferowanego nauczycielom zawodu. Dane w nim wykorzystane pochodzą z badań ewaluacyjnych projektów współfinansowanych z UE w ramach POKL:<br>- "Doskonalenie <i>chlebem powszednim</i> nauczyciela zawodu"<br>- "Kucharz doskonały. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych"<br>- "Efektywny nauczyciel sztuli kulinarnej - wdrożenie modelu"<br>Podczas realizacji projektów nauczyciele mieli możliwość odbycia praktyk w przedsiębiorstwach.
650 9 %a Doskonalenie zawodowe
650 9 %a Nauczyciele zawodu
658 %a Edukacja i pedagogika
773 0 # %i // W: %t Sytuacje i przestrzenie edukacyjne, %g s. 61-80 %w xx003367804 %w (NUKAT)vtls003367804 %z ISBN 9788363911072
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222700751718 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Artykuł dotyczy wsparcia oferowanego nauczycielom zawodu. Dane w nim wykorzystane pochodzą z badań ewaluacyjnych projektów współfinansowanych z UE w ramach POKL:
- "Doskonalenie chlebem powszednim nauczyciela zawodu"
- "Kucharz doskonały. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych"
- "Efektywny nauczyciel sztuli kulinarnej - wdrożenie modelu"
Podczas realizacji projektów nauczyciele mieli możliwość odbycia praktyk w przedsiębiorstwach.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz