Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kulisy kulinarnej akademii

Autorzy:
Brzeziński, Marek
Tytuł pełny:
Kulisy kulinarnej akademii / Marek Brzeziński
Rok wydania:
cop. 2012
Wydawca:
Gliwice : Wydawnictwo Helion
ISBN:
9788324637942
Seria:
Editio
Opis fizyczny:
351 s. ; 21 cm
Temat:
Brzeziński, Marek (dziennikarz)
Cordon bleu (Paryż)
Gastronomia - szkolnictwo - Francja - 21 w.
Kuchnia francuska
Paryż (Francja) - szkolnictwo i oświata - 21 w.
Gatunek / Forma:
Książki
Pamiętniki polskie - 21 w.
Współtwórcy:
Grupa Wydawnicza Helion. Wydawca
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01810cam#a2200337#i#4500
001 3222800826717
003 OLSZT 005
005 20240125114206.6
008 170728s2012####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788324637942
035 %a xx002707625
035 %a (NUKAT)vtls002707625
040 %a WR O/AK %c WR O/AK %d WR O/dja %d WR O/AKs %e PNN %d OLSZT 005
100 1 %a Brzeziński, Marek.
245 1 0 %a Kulisy kulinarnej akademii / %c Marek Brzeziński.
260 # %a Gliwice : %b Wydawnictwo Helion, %c cop. 2012.
300 %a 351 s. ; %c 21 cm.
380 %a Książki
490 1 %a Editio
520 8 %a Le Cordon Bleu to jedna z najważniejszych światowych świątyń gotowania - założona w 1895 roku, obecna w piętnastu krajach świata, kształcąca 18 tysięcy studentów rocznie. Dla Marka Brzezińskiego stała się szkołą francuskiego życia kulinarnego oraz inspiracją do podróży przez smaki i smaczki Francji. Dziś autor dzieli się z Czytelnikami opisem swej paryskiej przygody, zapraszając do wspólnego zwiedzania stolicy Francji widzianej z perspektywy ucznia najsławniejszej szkoły kulinarnej.<br>[tekst z okładki]
600 1 9 %a Brzeziński, Marek %c (dziennikarz)
610 2 9 %a Cordon bleu (Paryż)
650 9 %a Gastronomia %x szkolnictwo %z Francja %y 21 w.
650 9 %a Kuchnia francuska
651 9 %a Paryż (Francja) %x szkolnictwo i oświata %y 21 w.
655 9 %a Pamiętniki polskie %y 21 w.
710 2 # %a Grupa Wydawnicza Helion. %4 pbl
830 0 %a Editio - Helion
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3222800826717 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-246-3794-2

Le Cordon Bleu to jedna z najważniejszych światowych świątyń gotowania - założona w 1895 roku, obecna w piętnastu krajach świata, kształcąca 18 tysięcy studentów rocznie. Dla Marka Brzezińskiego stała się szkołą francuskiego życia kulinarnego oraz inspiracją do podróży przez smaki i smaczki Francji. Dziś autor dzieli się z Czytelnikami opisem swej paryskiej przygody, zapraszając do wspólnego zwiedzania stolicy Francji widzianej z perspektywy ucznia najsławniejszej szkoły kulinarnej.
[tekst z okładki]

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 179688
Sygnatura:
W 179688 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Lokalizacja
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz