Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Kiszonki : powrót do naturalnego żywienia

Authors:
Człapka-Matyasik, Magdalena
Full title:
Kiszonki : powrót do naturalnego żywienia / Magdalena Człapka-Matyasik
Search in:
Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne. - 2021, nr 2, s. 44-49
Notes:
Bibliografia na stronie 49
Subject:
Kiszenie żywności
Warzywa i owoce kiszone
Odżywianie
Edukacja i pedagogika
Medycyna i zdrowie
Genere / Form:
Artykuły
Publikacje fachowe
Artykuł z czasopisma fachowego
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
13. Praca. Artykuł
library suggestion
LDR 01690caa#a2200349#i#4500
001 3223201480918
003 OLSZT 005
005 20240125114302.3
008 210316s2021####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a OLSZT 005 %c OLSZT 005 %e PNN %d OLSZT 005
046 %k 2021
100 1 %a Człapka-Matyasik, Magdalena. %e Autor
245 1 0 %a Kiszonki : %b powrót do naturalnego żywienia / %c Magdalena Człapka-Matyasik.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Artykuły
380 %a Publikacje fachowe
388 # %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie 49.
520 8 %a Zawiera rozważania autora dotyczące historii, sposobu działania oraz zalet kiszonek.
520 8 %a Zawiera tabelę pt. "Historia powstania współczesnej żywności fermentowanej" oraz rysunek pt. "Bariery, jakie pokonują drobnoustroje związane z żywnością podczas trawienia".
650 9 %a Kiszenie żywności
650 9 %a Warzywa i owoce kiszone
650 9 %a Odżywianie
655 9 %a Artykuł z czasopisma fachowego
655 9 %a Artykuł z czasopisma pedagogicznego
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Medycyna i zdrowie
773 0 # %i // %t Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne. - %w (OLSZT 005)3222400293987 %x 0860-8075 %g 2021, nr 2, s. 44-49
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3223201480918 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Zawiera rozważania autora dotyczące historii, sposobu działania oraz zalet kiszonek.

Zawiera tabelę pt. "Historia powstania współczesnej żywności fermentowanej" oraz rysunek pt. "Bariery, jakie pokonują drobnoustroje związane z żywnością podczas trawienia".

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form