- Tytuł:
- Metody wykrywania zafalszowan sokow z owocow jagodowych
- Autorzy:
-
Stoj, A
Targonski, Z
Malik, A - Data publikacji:
- 2001
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
metody enzymatyczne
analiza zywnosci
sklad chemiczny
chromatografia
owoce jagodowe
antocyjany
zafalszowania zywnosci
soki owocowe
identyfikacja
enzymatic method
food analysis
chemical compound
chromatography
berry fruit
anthocyanin
food adulteration
fruit juice
identification - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2001, 08, 1; 26-36
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł