- Tytuł:
-
Właściwości molekularne wody hydratacyjnej w żelach acetylowanej skrobi ziemniaczanej
Molecular properties of hydration water in gels of acetylated starch - Autorzy:
-
Kucharczak, D.
Masewicz, L.
Le Thanh-Blicharz, J.
Baranowska, H.M. - Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
skrobia ziemniaczana
skrobia acetylowana
zele
wiazanie wody
hydratacja
czas relaksacji
woda hydratacyjna
aktywnosc wody - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2015, 22, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł