- Tytuł:
-
Content of phenolic acids in edible parts of some Alliums species grown for the green bunching
Zawartość kwasów fenolowych w częściach jadalnych niektórych warzyw cebulowych uprawianych na zbiór pęczkowy - Autorzy:
-
Mysiak, B.
Tendaj, M. - Data publikacji:
- 2008
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
phenolic acid content
edible part
Allium
plant species
onion
shallot
shoot
pseudostem
vegetable - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus; 2008, 07, 4; 57-62
1644-0692 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł