- Tytuł:
- Maintenance of postharvest quality of blackberry (Rubus fructicosus L.) fruits through salicylic acid and CaCl2 immersions
- Autorzy:
-
Sabir, F.
Sabir, A.
Ozcelik, S.
Kucukbasmaci, A. - Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
Turkey
plant cultivation
blackberry
Rubus fructicosus
fruit bush
postharvest quality
salicylic acid
calcium chloride
cold storage - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus; 2019, 18, 4; 121-128
1644-0692 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł