- Tytuł:
-
The relationship between emotional state and the consumption of foods rich in carbohydrates by young adults
Związek między stanem emocjonalnym a konsumpcją produktów bogatych w węglowodany przez młodych dorosłych - Autorzy:
-
Jaworski, M.
Szatańska, M.I.
Sawicka, S. - Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
- Tematy:
-
emotional state
nutrition
emotions
obesity
simple sugars
chocolate
glycogen
carbohydrates
stan afektywny
żywienie
emocje
otyłość
cukry proste
czekolada - Źródło:
-
Health Problems of Civilization; 2016, 10, 2; 10-19
2353-6942
2354-0265 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł