- Tytuł:
-
Comparison of the effect of lactic acid bacteria added to feed or water on growth performance, health status and gut microbiota of chickens broilers
Wpływ bakterii kwasu mlekowego dodanych do paszy lub wody pitnej na wyniki produkcyjne, zdrowotność i mikroflorę przewodu pokarmowego kurcząt brojlerów - Autorzy:
-
Kupryś-Carus, M.
Michalczuk, M.
Chabłowska, B.
Stefańska, I. - Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
probiotics
chickens broilers
performance
blood parameters - Źródło:
-
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science; 2019, 58[1]; 55-67
1898-8830 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł