- Tytuł:
-
Directions of functional food market development in light of new consumer trends
Kierunki rozwoju rynku żywności funkcjonalnej w świetle nowych trendów konsumenckich - Autorzy:
-
Szwacka-Mokrzycka, J.
Kociszewski, M. - Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
functional food
consumer trends
marketing activities
prospects for the development of functional food
żywność funkcjonalna
trendy konsumenckie
działania marketingowe
perspektywy rozwoju żywności funkcjonalnej - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia; 2019, 18, 4; 103-111
1644-0757 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł