- Tytuł:
- MECHANICZNIE ODDZIELONE MIĘSO (MOM) Z PRODUKTÓW UBOCZNYCH Z KARPI I MOŻLIWOŚCI JEGO WYKORZYSTANIA NA CELE ŻYWNOŚCIOWE
- Autorzy:
-
Pawlikowski, Bogusław
Dowgiałło, Andrzej
Kozieł, Kamila - Data publikacji:
- 2022
- Wydawca:
- Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy
- Tematy:
-
ryby
karp
MOM
produkty mechanicznie oddzielone
mięso ryb
ości
skóra ryb
Morski Instytut Rybacki-PIB - Źródło:
-
Wykorzystanie nowoczesnych, kompleksowych technologii przetwarzania karpi w gospodarstwach akwakultury oraz zakładach przetwórstwa ryb. Poradnik.; 37-45
9788361650287 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł