- Tytuł:
- Optimization of Ultrasound Treatment of Beverage from Mango and Carrot with Added Turmeric Using Response Surface Methodology
- Autorzy:
-
Lopez-Martinez, Leticia X.
Campos-Gonzalez, Nill
Zamora-Gasga, Victor M.
Domínguez-Avila, Jesús A.
Pareek, Sunil
Villegas-Ochoa, Mónica A.
Sáyago Ayerdi, Sonia G.
Gonzalez-Aguilar, Gustavo A. - Data publikacji:
- 2022-09-05
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
antioxidant capacity
bioactive compounds
D-optimal design
response surface methodology
ultrasound - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 2022, 72, 3; 287-296
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł