- Tytuł:
-
Charakterystyka reologiczna modelowych emulsji typu o/w stabilizowanych maltodekstrynami ziemniaczanymi
Rheological characterization of model emulsions o/w stabilized with potato maltodextrins - Autorzy:
-
Pycia, Karolina
Juszczak, Lesław - Data publikacji:
- 2014-12-31
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
emulasja typu o/w
maltodekstryna
własciwosci reologiczne
emulsion of o/w type
maltodextin
rheological properties - Źródło:
-
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin; 2014, 274; 79-90
0373-7837
2657-8913 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł