- Tytuł:
-
Potential natural sources of tocopherols and tocotrienols and possibilities their use in the food industry®
Potencjalne naturalne źródła tokoferoli i tokotrienoli oraz możliwości ich zastosowania w przemyśle spożywczym® - Autorzy:
- Szewczyk, Kacper
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
vitamin E
tocopherols
antioxidant
food stability
food quality
witamina E
tokoferole
antyoksydant
stabilność
jakość - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2020, 1; 139-147
0867-793X
2719-3691 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł