- Tytuł:
-
Wpływ poziomu glikogenu na jakość technologiczną i sensoryczną mięsa wieprzowego poddanego obróbce cieplnej
Influence of glycogen level on technological and sensory quality of pork after heat treatment - Autorzy:
-
Namysław, I.
Buła, M.
Jaworska, D.
Przybylski, W. - Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
glikogen
jakość technologiczna mięsa
jakość sensoryczna mięsa
glycogen
technological quality of meat
sensory quality of meat - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2013, 2; 61-64
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł