- Tytuł:
-
Funkcjonalność prozdrowotna i technologiczna procesu fermentacji ciasta - tradycja i postęp naukowy
The technological and health-promoting functionality of dough fermentation process - tradition and scientific progress - Autorzy:
-
Zaręba, D.
Ostasiewicz, A. - Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
funkcjonalność prozdrowotna
proces fermentacji ciasta
tradycja
postęp naukowy
technological and health-promoting functionality
dough fermentation process
tradition
scientific progress - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2009, 1; 70-74
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł