- Tytuł:
-
Bezpieczeństwo zdrowotne mięsa wołowego poddanego obróbce termicznej
Safety aspects of beef subjected to heat treated meat - Autorzy:
-
Waszkiewicz-Robak, B.
Szterk, A.
Kaczmarczuk, P. - Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
wołowina
dojrzewanie
obróbka wysokotemperaturowa
HAA
metody oznaczania
beef
aging
high temperature processing
analytical methods - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2014, 1; 69-76
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł