- Tytuł:
-
Metody oznaczania wybranych mikotoksyn w żywności i paszach
Methods for the determination of selected mycotoxins in food and feed - Autorzy:
-
Polak-Śliwińska, M.
Kubiak, M.S.
Borejszo, Z. - Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
mikotoksyny
zearalenon
ochratoksyna A
HPLC
GC
LC/MS
GC-MS
mycotoxins
zearalenone
ochratoxin A - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2014, 2; 120-124
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł