- Tytuł:
-
Ocena stopnia zanieczyszczenia aflatoksyną M1 żywności tradycyjnej, regionalnej i konwencjonalnej na przykładzie wybranych produktów spożywczych
The assessment of the degree of aflatoxin M1 pollution in traditional, regional and conventional food on the example of selected food products - Autorzy:
-
Polak-Śliwińska, M.
Śliwiński, M.
Paszczyk, B.
Kubiak, M.S. - Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
mikotoksyny
aflatoksyna M1 (AFM1)
żywność tradycyjna
żywność regionalna i konwencjonalna
mycotoxins
aflatoxin M1 (AFM1)
traditional food
regional and conventional food - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2016, 2; 83-88
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł