- Tytuł:
- Effects of Mulberry Pomace Addition and Transglutaminase Treatment on the Quality of Pasta Enriched with Antioxidants and Dietary Fiber
- Autorzy:
-
Ta, Thi Minh Ngoc
Hoang, Chi Hieu
Nguyen, Thao Mi
Tran, Thi Thu Tra
Ton, Nu Minh Nguyet
Van Viet Man, Le - Data publikacji:
- 2023-10-10
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
antioxidant
dietary fiber
mulberry pomace
pasta
transglutaminase - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 2023, 73, 4; 301-310
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł