- Tytuł:
-
Makarony wzbogacane w składniki bioaktywne: charakterystyka sensoryczna i żywieniowa
Pasta products enriched in bioactive components: sensory and nutritional characteristic - Autorzy:
-
Obuchowski, W.
Łuczak, M.
Pankiewicz, I. - Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej, COBRABiD
- Tematy:
-
dodatki bioaktywne
polifenole
aktywność przeciwutleniająca
makaron
cechy sensoryczne
bioactive compounds
polyphenols
antioxidant activity
pasta
sensory properties - Źródło:
-
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna; 2014, 19, 3; 237-243
2392-1765 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł