- Tytuł:
-
Zastosowanie skanera 3D do monitorowania kształtu produktów spożywczych na przykładzie pieczywa
Application of 3D scanner for monitoring the food shape on the example of a bread roll - Autorzy:
-
Anders, A.
Kaliniewicz, Z.
Markowski, P. - Data publikacji:
- 2012
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej
- Tematy:
-
skanowanie 3D
model matematyczny
właściwości geometryczne
pieczywo
współczynnik kształtu
3D scanning
mathematical model
geometric features
bread roll
aspect ratio - Źródło:
-
Inżynieria Rolnicza; 2012, R. 16, nr 3, 3; 7-14
1429-7264 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł